woensdag 27 augustus 2014

LOWLANDS MUZIEKJES


Lowlands, oh Lowlands. Wat was je weer te gek dit jaar! Met z'n viertjes in de auto naar Biddinghuizen, eerst wat krachtvoer naar binnen werken bij Burger King en 's avonds onder het genot van een biertje de tenten opzetten. De dagen die volgden waren paradijselijk: lekker eten, biertjes afgewisseld met cocktails, hier en daar wat zon, fijn gezelschap en heerlijke muziek!

maandag 25 augustus 2014

NATUURTUIN 'T HUMMELHÛS


Zaterdagmiddag heb ik spontaan de bus gepakt om nog wat mee te kunnen maken van het oogstfeest in natuurtuin 't Hummelhûs. Het is een klein half uurtje reizen van Heerenveen (waar mijn vriend woont) naar Oudehorne en gelukkig ligt de natuurtuin op steenworp afstand van de bushalte. Vooral op de terugweg - met aankopen - was dat erg handig!  Er viel veel te zien, ruiken en proeven op dit leuke evenement.

dinsdag 19 augustus 2014

BUDGETPROOF (UIT) ETEN

Gistermiddag ben ik moe maar voldaan thuisgekomen uit Biddinghuizen. Lowlands was opnieuw onvergetelijk, zoveel moois gezien, gehoord en gedaan. Zo'n festival is natuurlijk een behoorlijke aanslag op je portemonnee en dat is balen, want koken is toch wel het laatste waar ik nu aan wil denken. Gelukkig zijn daar de budgetproof maaltijden die er zeker niet minder om smaken!

donderdag 14 augustus 2014

OP NAAR LOWLANDS

Toedeledokie, ciao for now, auf wiedersehen, wij zijn naar Lowlands!

maandag 11 augustus 2014

WEEKENDJE ARNHEM




Afgelopen weekend ben ik samen met vriendinnetje Marleen onze dispuutgenoot Enrieke gaan opzoeken in haar ouderlijk huis in Arnhem. We werden zaterdagmiddag opgehaald op het station en huurden een paar OV-fietsen om gemakkelijk van A naar B te komen. Wat volgde was een ontspannend én ondernemend weekendje!

zaterdag 9 augustus 2014

TONY'S MARSMALLOW EN PECAN




Dat ik van Tony's Choconely houd is bekend. Dus toen ik woensdagmiddag nietsvermoedend boodschappen deed bij de AH en uiteraard even het chocoladeschap scande op de bekende Tony's repen, viel ik met mijn neus in de boter!

dinsdag 5 augustus 2014

UNITED WARDROBE


Ik heb een beetje een 'probleem'. Waarschijnlijk komt het fenomeen je wel bekend voor: mijn kledingkast begint uit te puilen. Een combinatie van impulsiviteit, vrije tijd en een flinke voorliefde voor (online) shoppen hebben geresulteerd in een overvolle garderobe.

vrijdag 1 augustus 2014

LIVING FOR THE WEEKEND


Het weekend staat weer voor de deur en man wat heb ik er zin in! Drankjes doen, lang uitslapen en uitgebreid koken (of juist uit eten gaan, lang leve de spontaniteit!). Mijn plannen staan min of meer vast, vanmiddag ga ik naar Leeuwarden voor een bootkijkdag en vanavond vertrek ik naar Den Haag voor een weekendje met vriendinnen. Er zijn in het hele land weer genoeg zomerse dingen te doen en ik zet de leukste evenementen van dit weekend even op een rijtje.
Copyright © 2014 Smakelijk Leven