vrijdag 26 september 2014

LATELY - SEPTEMBER

Hallo daar! Ik laat weer even iets van me horen. De afgelopen weken heb ik het doordeweeks vooral druk gehad met de opstart van mijn specialisatie Politieke en Overheidscommunicatie, het maken van genoeg uren op mijn werk en het waar mogelijk onderhouden van mijn sociale leven. Gelukkig zijn de weekenden nog altijd van mij en daar probeer ik het meeste uit te halen. Wat heb ik zoal gedaan, gelezen, gegeten? Lees vooral verder!

vrijdag 12 september 2014

LET'S GO TO THE MOVIES


In een tijd waarin de meeste mensen streamen, downloaden en het liefst zo min mogelijk geld uitgeven aan het kijken van films en series, moeten bioscopen en filmtheaters steeds meer moeite doen om bezoekers binnen te halen. Om heel Nederland naar de film te krijgen zijn De Nationale Filmdagen in het leven geroepen. In die week kun je in alle bioscopen een kaartje kopen voor het luttele bedrag van vijf euro.

dinsdag 9 september 2014

PALINGVISSEN IN GROU

Afgelopen zaterdag zijn mijn vriend en ik mee geweest op de boot van een heuse beroepsvisser. Ik zat al een tijdje te broeden op ideeën voor mijn lief z'n verjaardagscadeau en toen ik dit tegenkwam op de blog van Lindsey wist ik dat hij het te gek zou vinden!
Copyright © 2014 Smakelijk Leven