zaterdag 26 juli 2014

ZOMERFAVORIETEN #1


Nu de zomer al een tijdje gearriveerd is en we een aantal mooie dagen achter de rug hebben, begin ik langzaam mijn favoriete zomeractiviteiten weer te herontdekken. Weinig zal je verrassen en misschien heb je het meeste zelf al gedaan, maar wie weet kom je nog op nieuwe ideeën! Daarom nu de eerste editie, met wat ik graag lees, maak en zie deze zomer.

zondag 6 juli 2014

VIER SMAKELIJKE LUNCHES

Daar zat ik dan, vijf maanden later. Ik had weer zin en tijd om een blogpost te schrijven, maar waarover dan precies wist ik niet meteen. Na wat getob bedacht ik om over eten te schrijven, mijn favoriete onderwerp. Comfortzone for the win, toch?

Het blijft lastig: gevarieerd, lekker en het liefst een beetje gezond eten, en dat (minstens) drie keer per dag. Elke middag een broodje met kaas gaat al gauw vervelen, daarom daag ik mezelf regelmatig uit om een nieuwe lunch te bedenken. Vaak begint het met kijken wat ik nog in de koelkast heb liggen, om verspilling van verse producten te voorkomen. Een idee voor een salade, wrap of broodje is dan al snel bedacht. 
Copyright © 2014 Smakelijk Leven